dissabte, de maig 31, 2008

Dejuni solidari a Barcelona

El passat dia 28, membres de Món Sense Guerres de Barcelona, acompanyats de molts altres activistes humanistes d’altres organismes i fronts, vàrem sortir al carrer per a sumar-nos a la campanya de recolzament als nostres companys txecs.

Ens vàrem plantejar el dejuni com manera de solidaritzar-nos amb ells i per a tenir-los presents en tot moment. Ens vàrem proposar fer una labor informativa, sabent que la població desconeix completament el conflicte, i demanar recolzament a la campanya. De seguida vàrem tenir una grata sorpresa. El feed-back de la gent fou excel·lent. S’apropaven per a sol·licitar informació, alguns fins i tot s’emportaren materials informatius i fulls de signatures pels seus locals socials i ateneus, d’altres tornaven passades unes hores amb alguna familiar o amic per a que també signés. Vàrem rebre el recolzament dels companys del moviment i tots sentíem que érem els Jan. Va ser una experiència molt bonica. Va venir a fer-nos un petit reportatge el diari local, que té difusió a tot el barri, encara que no vàrem aconseguir que cap mitjà d’àmbit major s’apropés.


Vàrem expressar, al finalitzar la jornada, que repetiríem la experiència si els fets a Txèquia no prenien un millor camí.


Audiopodcast amb els comentaris d'en Xavier Batllés, Javier Cambra i l'Anna Oliva... Durada 9:23 min. Download mp3: [AQUÍ] Reportatge fotogràfic: [AQUÍ]




Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template